Uppe sent som sjuttsingen, men inte hjälpte det. Vaken före tuppen och en natt där jag vaknade hela tiden. Vet inte varför egentligen, mer än att det kröp än värre i benen på mig och att jag liksom kände mig “hög” eller hur jag ska uttrycka det? Kan man bli sockerhög så att det håller i sig på det här sättet?

För i vanliga fall så äter jag inte så mycket sött och inte smågodis i de mängder som det blev igår. Jag är mer än sådan där mackmänniska. Men igår så fick jag ett ganska stort påskägg av A och jag är ju sådan att när jag väl har börjat att äta så har jag svårt att sluta.

Så jag var ju i det där ägget under hela kvällen och det blev inte så mycket kvar… sen så tog jag sista skvätten av kaffet som jag bjöd på vid femtiden. Fast kaffe brukar inte påverka mig så mycket…

Så nu är jag uppe och kaffehurran står på. Upptäcker också att Nyhetsmorgon börjar först 07:55 på lördagar… så nu torrbloggar jag lite om mina sömnstörningar.