2013-03-25

Idag sken solen och nog var det några plusgrader ett tag… jobbade på som vanligt och gjorde det jag skulle. Möte på förmiddagen och paddtest den stund jag var kvar på eftermiddagen. För jag skulle ju på ett möte hemmavid… trodde jag… men först:

Med posten idag så fick jag en avi från den lokala ICA-butiken. Det var ett “påskägg” som innehåller både smått och gott, se bilden som jag själv tog direkt från avin. Tydligen så har jag handlat där en hel del i år och får då alltså denna påskgåva.

Dra ditt ICA Kort i kassan, och varorna härintill är dina ropar de ut så frankt. Vad bra tänkte jag, men när jag drog mitt ICA Kort så hände ingenting.. inget gult ägg kom rullande och inga varor såg jag till. Nej, jag skulle plocka ihop mina varor SJÄLV och inte skulle jag få något käckt påskägg heller att ha grejorna i! Besviken blev jag allt när jag måste ranta runt i butiken och hitta rätt varor så att säga på egen hand.

20-pack gula servetter ska tydligen ingå i den generösa påskgåvan. Jag som aldrig använder servetter annars klarar mig bra utan dessa också, sen är det dessutom gula… gult är ju för fan fult!

Så för att få dessa varor för att man varit en trogen och köpstark kund, så måste man ta med sig avin och sen springa runt och leta upp varorna. Det måste också vara rätt märke och ibland så kan ju sådant vara knepigt. Värde på påskägget? Tja, är det värt 75 riksdaler så är det bra och då har jag räknat högt…

Tycker också avslutningen är lite”speciell”… “Våra hyllor är fylld med allt det som gör påsken god och glad.” Vart då, undrar jag? God av vad? Glad av hyllorna? Ja, inte på ICA i alla fall… (;-)

När jag ändå är igång och gnäller så mötte detta mig i ett kuvert när jag kom hem:

Nu behöver man alltså inte ens ansöka om kredit? Man får det utan prövning! Desperationen utbreder sig alltmer över hur lånevilliga vissa är. Givetvis så åkte detta kuvert omedelbart ner i papperskorgen!

Just det, det var ju det där mötet som jag skulle gå på… problemet var att det är den 25/4 och inte den 25/3… ridå ner och jag börjar på allvar bli lite rädd för mig själv nu… så förvirrad och snurrig när det gäller vissa saker. Så det var bara att gå hem och skämmas lite. Ta fel på en hel månad… (;-(