Fick en kommentar precis på Facebook som gick ut på att jag som man måste ta ansvar för vad andra män gör. Det finns ingenting som kan göra mig mer heligt förbannad än den inställningen bland vissa kvinnor.

Jag är född som man men jag tänker fanimej inte ta på mig någon kollektiv skuld över hur andra män har agerat. De som säger på det sättet får mig bara vred och arg och det är så kontraproduktivt som det bara kan bli. Jag tänker aldrig be om ursäkt för att jag är man och för att jag är den jag är. Aldrig!

Avskyr verkligen den inställningen hos de så kallade feminister som finns omkring mig. Jag blir totalt anti och undrar verkligen vad de tänker med?! Riktiga feminister ser HELA bilden…

Applicera detta resonemang på vilken grupp du vill i samhället så hör du ju hur galet det låter. Sen att få dessa ord av en före detta arbetskamrat gör ju mig än mer förvånad? Trodde hon kände mig bättre…

IMG_4455

Jag är JAG och jag arbetar för ALLA människors väl.

Floskler i vissa öron, jag vet men så är det. Jag delar inte upp människor på något sätt utan ser till INDIVIDEN och så har jag alltid fungerat. Det finns ingen som gör mig mer heligt arg än människor som gör det och tror sig finna sympati i det. För ska jag förminska den jag är genom att säga saker som jag inte tror på. Jag är MAN och jag agerar utifrån detta.

Nej, jag ser polariseringen som nu pågår på nätet och där manshataren Maria Sveland tagit befälet. Att ens tro att kampen ska klaras utan män är ju löjeväckande. Hon och hennes supporters kan ge kollektiva skulder så mycket de vill, men det kommer aldrig att leda någonstans. Den enda vägen fram är att se varje människa som en individ, inte som ett kön! Sveland skapar klyftor, men det kanske är hennes mål? Hos mig får hon bara förakt!

Jag är JAG! Ok?