Gapande tupp

Vaknade fanimej före tuppen i morse. Svårt att sova. Vid sjutiden fick jag nog och gick upp en sväng. Försökte sen att sova lite igen, men icke. Nyhetsmorgon och kaffe fick det bli. Nu sitter jag här trött och utan ork, beroende på för få sovtimmar i natt.

Det är liksom aldrig riktigt bra numera när det handlar om sömnen. Visst, jag får mina timmar (kollar påsarna under ögonen) oftast, men det är alltmer på ett ryckigt och konstigt sätt. Vaknar många gånger, springer på muggen och ligger och grubblar. Sen har vi katterna som ska ut, minst ett par svängar varje natt…

Grubblar på existentiella frågor, ensamlivet som tär hårt på mig (singellivet menar jag då) och min plats överhuvudtaget i det här som kallas för livet. Plats? Ja, fortfarande vid min höga ålder så vet jag inte vilken den är. Har liksom skjutit upp saker och ting. Distraherat mig själv och åren går. Livslångt grubblande. Försöker numera bara vara i den vetskapen, acceptera och göra mitt bästa.

Ähh, jag grubblar vidare…..

Hoppas ni som läser hos mig får en fin lördag!