Det är mycket i huvudet just nu. Ett tecken på att jag mår ganska ok för tillfället. Nyfiken, villig och intresserad av saker, vilket i sin tur skapar taskigt minne och att jag ibland glömmer saker. Inte helt, men för en stund. Man kan ju inte få allt…

130301_01

Igår så kom en mexikanare med kompisar till förorten. En populär rörmokare i en tidig inkarnation där han springer på linje. Man kan dessutom vara två samtidigt och det har varit mycket spel både igår och idag. Det är roligt att kolla på ungarna för de blir så engagerade. Jag behöver inte spela, utan det är nästan roligare att kolla ungarna och deras känslor i denna värld av Super Mario.

Fredagar med barnen, då blir det hamburgare med olika konstellationer till. Idag var det traditionellt med strips. Jag är ganska slut efter en intensiv men bra arbetsvecka. Trivs just nu.

2013-03-01

Felix sover och är ofta så gosig på kvällarna. Bilden är tagen igår kväll.

De sa att det var en humoralmanacka, men jag är skeptisk…

2013-03-10

Dagens lunch som ligger i min magge just nu. Visst blev bilden bra? Håller man still en stund och fokuserar så blir det alla tiders bilder med iPhonen!

130301_05

Utsikt från konferensvåningen på jobbet.

Två trädbeskärare utan skyddsutrustning. Träden var ganska stora och de körde med motorsåg. Några stackars träd lämnade de kvar.

Förberedelser inför kyrkovalet i höst. Ställde i ordning datorer i ett av konferensrummen som numera är ett valrum.

Nu blir det en helg helt på barnens villkor. Vi funderar på att gå på loppmarknaden på Vaksala Torg. Barnen är positiva. Äldsta dottern sover borta i natt men kommer nog i morgon. Så roligt att hon är så länge hos mig nu. Har jag sagt det förr? (;-)

Jag har beställt Apple TV. Bara en sådan sak…

En vecka kvar till Stockholm och finalen i melodifestivalen