Var i morse beredd på trängsel och jävelskap på bussen. Men se, den var knappt halvfull och jag kunde till och med välja en plats där jag slapp sitta nära någon annan! Märkligt! Vart har alla människor tagit vägen?! Ja, skönt var det i alla fall och jag kom till jobbet den tid jag brukar komma när jag åker den här tiden. Vackert så.

Full rulle och för det mesta kul på jobbet. Vissa element blir jag lite trött på men det är bra träning för mig i tålamod. Men i det stora hela så gillar jag när det flyter på och jag har att göra hela dagen. Sen så utmanar jag mig alltmer genom att utsätta mig för sociala situationer som jag normalt sätt undviker som pesten. Jag har också bokat in ett par grejer i mars som normalt sätt skrämmer mig, men nu så ska jag utmana mina rädslor. Tamejfan!

Idag fick jag också klartecken från chefen att ta semester i april. Då ska jag till solen med dubbel-L:en och bara njuta. Cypern och Ayia Napa är destinationen, vilket jag också besökte 1982 när jag var en mycket ung pojke…

82_jerry
Före…

juni 1982
…under…

82_cypern2
…och efter resan 10-24 juni 1982. Jag var där med en kompis och nu 31 år senare så ska jag dit igen.

2013-02-27

Gick av vid samma hållplats idag. Tog en bild idag igen, men det ser ju lika taskigt ut som igår. I verkligheten är det dock vackert som sjuttsingen. Så varför gick jag ånyo av en hållplats tidigare än normalt?

Givetvis en ny vända in i den lokala butiken. Det kostar på att ha familj och det var tredje dagen jag släpade hem två kassar med mat. Nu får det vara nog! Så sa jag igår också…

Äldsta dottern stannar ytterligare några dagar, kanske ända till söndag. Det är trevligt och ger allt som oftast positiv energi till hemmet.

Om jag låter överdrivet positiv numera, så beror det helt enkelt på att jag är positiv. Över det mesta faktiskt såsom det är idag!