I morse så fick jag en sittplats på bussen! Halleluja! Men det var faktiskt på håret trots att min hållplats är en av de första. UL och dess stadsbussar verkar helt klart populärare efter sportlovet, för så här mycket folk var det inte före lovet. De vill ju att folk ska åka kommunalt, men om det för många betyder att få stå i 30 minuter så är jag ganska säker på att bilen kommer fram igen för en del. Så UL, sätt in lite extrabussar vid rusningstid på 110 och 115, ok?

En mycket bra arbetsdag. Gillar att jobba med webben och det blev en del sådant idag. Härligt!

2013-02-26

Bilden tog jag när jag steg av bussen efter en bra arbetsdag. Vyn var finare i verkligheten, men himlen var alldeles orange och väldigt vacker att titta på. Kanske kommer lite fram i bilden i alla fall?


Pasta Carbonara ala Lullvig

130226_02

En hållplats tidigare steg jag av eftersom jag handlade igen (som sagt, jag har ingen bil och det blir ett jävla handlande hela tiden) och sen lagade äldsta dottern en väldigt god Pasta Carbonara som hela familjen förutom lillgrabben åt. Han fick korv till sin pasta.

Äldsta dottern stannar tills i morgon och det är kul att hon vill det, trots vårt höga tonläge till varandra emellanåt. Men det går över fort och sen är det väldigt bra när det är bra så att säga. Jag trivs så tillsammans med mina barn.

Mitt nya skal till iPhonen ser ni till vänster (;-). Ja, jag kunde inte låta bli när jag såg att det fanns ett sådant skal. Marilyn Monroe är alltid aktuell.

Jag har också beställt två andra skal av länder som jag gillar. Storbritannien och USA.

2013-02-26
En riktig myspåse