Vaknade glad i hågen, vilket efter en ordväxling snabbt ändrades till ilska. När jag stod och väntade på bussen så var det givetvis en skolklass med småbarn som tog upp varenda plats. Så det var bara att stå, hela vägen in till stan. Gap och skrik och allt fler människor på bussen. Det mörka inre molnet växte sig starkare.

Självklart så hakade järnvägsbommarna vid Gamla Uppsala upp sig och vi blev stående där ett tag. Busschauffören släppte på alldeles för många passagerare och epitetet packade sillar stämde verkligen in. Det var en jobbig bussfärd och jag hoppas verkligen att det inte blir likadant i morgon. Det orkar jag bara inte med. Jag kom nästan 30 minuter senare än vanligt till jobbet. Stel i lederna, trött i huvudet av alla ljud och dofter och med ett jävla humör så föll jag ihop över kontorsstolen och fick några minuters paus innan dagens första möte började.

Det mötet hade jag inga stora förhoppningar på. Jag var sur och tvär och hoppades att inte behöva säga så mycket. Men det var ett riktigt positivt möte och resultat av en undersökning som drogs för oss var mycket positivare än vad vi i de bästa stunder vågat hoppats på. Humöret steg och nu var det bara lite grått kvar trots den svarta starten.

2013-02-25

När jag och äldsta dottern gick iväg för att äta lunch så var himlen blå och så provade vi på ett helt nytt ställe, Texas Longhorn. Rejält käk och man kände verkligen att de var tillagat av fräscha råvaror. Dit vill jag gå igen…

2013-02-25

Humöret steg ytterligare och nu var jag nästan mig själv igen… (;-)

Jobb med webb och fina samtal under eftermiddagen gjorde denna måndag riktigt positiv tillslut.

Visst jag fick jag bära och släpa som vanligt (jag har ju ingen bil) och visst kändes det som vanligt lite tröstlöst efter att ha betalat räkningarna, men det är liksom saker jag är van vid. Så det fick inte ner mitt humör nämnvärt.

Tacos med barnen och inget tjafs. En fin måndagskväll.

Igår tog jag denna bild på sonen. Då blir man ju bara glad inombords. Lyckan att få dela halva livet med honom (har gemensam vårdnad med modern) och de andra barnen (som nu är unga vuxna) gör ju att allt annat som hänt under dagen egentligen bara är struntsaker. Men det är ju skönt att ibland få gnälla av sig, på sin egen blogg… (;-)