Äldsta dottern har blivit min arbetskamrat och den förmånen för mig är svår att överblicka i rediga känslor. Hon är så ambitiös och gör ett sådant gott intryck att hon får vikariera både här och där. Nu har hon fått så många arbetsuppgifter och en del av dem är så pass avancerade att det kräver ett eget konto (GIP-konto). Det ni!

Det är också så roligt att konstatera att det är första gången en timanställd får ett helt eget konto hos oss, men det går liksom inte att undvika nu. Hon gör så många olika saker och behöver det helt enkelt. Jag är så stolt över henne så ni fattar inte! Tänker tillbaka på året hon kom till mig (när hon föddes) och hur lycklig jag var… nu är vi arbetskamrater! Värme!

Utvecklingssamtal hade jag i veckan med min chef. Det var positivt och jag fick höra att jag skulle stå upp mer för den jag är och våga lite mer. Inte slå så hårt på mig själv för skitsaker. Chefen boostade mig så pass mycket att jag nu tänker göra någonting jag aldrig gjort förut här på min blogg. En enskild bild på mig har väl legat på bloggen och i någon post tidigare, men nu ska ni få tre stycken.

Varför? Jo, helt enkelt för att jag kan och för att jag ska försöka acceptera bilder på mig själv. Boostar man sig för hårt så tycker många att man är ett stort ego och gör man det för lite så får man höra att man ska krypa fram och inte vara så hård mot sig själv. Jag har ju alltid haft svårt för ett mellanläge oavsett vad jag tar för mig, så nu lägger jag ut dessa bilder:

Stod och väntade på bussen med äldsta dottern igår.

I morse när jag försökte vakna till… brillerna vet jag inte varför jag lät dem vara kvar när jag tog bilden.

Idag nyklippt och på lunch med dotra.

Jag har länge letat efter en ny och trevlig frisörsalong och jag tror faktiskt att jag hittat den idag. Hon som klippte mig var så trevlig och priserna humana. Testa själv HairDesign om du vill. Jag rekommenderar dem.

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är obehagligt att lägga ut tre bilder på mig själv. Men nu gör jag det och försöker förstå mitt värde och att jag håller så att säga. Det är inget koketteri eller något som jag gör för att få uppmärksamhet, det handlar faktiskt om rent och skärt obehag.