Hela förorten är vit igen. Snön har tagit över och i morse var det vitt överallt. Jag följde med yngsta sonen till tandläkaren innan jag åkte till jobbet.

2013-02-07

Det är ju fortfarande minst ett par månader kvar av det vita. Fast tiden går ju ganska fort numera så det står ju inte på förrän det gröna har tagit över.

2013-02-07

Att bo i förorten och jobba inne i stan är ingen fördel vid sådana här tandläkarbesök. Idag “tappade” jag två timmars arbetstid på en tandcheckarkoll som tog 2 minuter hos tandläkaren. Allt var så fint så med gaddarna. Fast snart så tror jag att grabben kan klara av dessa besök helt själv…

På jobbet är det full fart. Jag trivs och tycker jag numera har varierande arbetsuppgifter. Visst, ibland kan det vara lite frustrerande när jag själv inte kan lösa ett problem. Det var liksom lite enklare förr när jag själv hade kontroll över våra servrar. Så är ju inte fallet idag, men jag ska inte klaga. Det är mycket annat som sakta men säkert sätter sig och blir bättre. En stor fördel med införandet av GIP (Gemensam IT-plattform) är ju att vi nu har trådlöst på hela kansliet och är man bara ansluten till plattformen så kan man använda sig av det trådlösa, oavsett vart man befinner sig i huset. Mycket smidigt och bra och något som jag längtat efter i många år<.

Fredag i morgon och barnen ska till sin mor. Men jag ska träffa sonen på lördag redan så längtan blir inte så svår och sen fyller en annan stor grabb år. Så det blir lite familj några dagar till, trots att jag inte har dem fysiskt hemma hos mig.