Energin fanns där idag. Jobb för mig och skola för yngsta sonen. Många olästa mejl med arbetsuppgifter av varierande slag. De mest akuta klarade jag av innan det var dags att ta sig hemåt. Några mindre akuta ärenden fick vänta.

Vissa dagar är bussen verkligen fullproppad. Idag var en sådan dag. Först när man ska kliva på hållplatsen före centralstationen så är det packat! Idag fick jag knappt åka med. Det var på nåder enligt chauffören. Packat och trångt gör att dofterna från andra blir jävligt påträngande och hamnar man då bredvid en rökare eller en vitlöksdiggare så blir färden jobbig. För att inte tala om de som så att säga inte så ofta använder sig av tvål och vatten… Hujedamej säger jag bara…

På centralstationen kliver stora delar av och då gäller det att hinna fram och få en bra plats innan de andra som kliver på trycker sig före. Det tar inte lång stund förrän bussen är lika fullpackad igen. Idag fick jag en sittplats och har jag tur hamnar en relativt luktfri person bredvid mig. Har jag otur blir det att stå ut med vissa odörer som jag avskyr. Jag luktar inte illa, det vet jag. Har fått höra att det är lite citron över mig (kör med “lukta gott” som drar åt det hållet). Lika sur också kanske någon tycker…hehe Jag är dessutom en stor vän av både tvål och vatten! (;-)

Nej, bussfärderna är inte roliga vissa dagar. De tar nästan 30 minuter åt vardera hållet och att då ha en armhåla upptryckt i fejset, det är inte roliga grejor det.

Hemma så fanns A – The ExKrok som hade kommit med både skridskor och skidor till grabben. Han ska göra många saker i veckan som kommer. Inte nog med skidåkning och skridskor blir det simning i helgen. Passar på att tacka för currysåsen – den var inte för starkt. (;-)

Längtar efter någon att krama om. Ordentligt. Men det har jag ju gjort nu i snart fem år och är man så passiv och rädd för nya misslyckanden som jag är så är det nog bara att fortsätta att längta. Real Cold Facts!