Ljuset

Ljuset… kampens grundförutsättning. Det får bara inte släckas utan måste hållas vid liv, ibland till vilket pris som helst. Tyvärr så kan det dessa gånger då det slår fel bli totalt kontraproduktiv och mörkret kommer än närmare, trots att man trodde sig stärka ljuset.

Felix

Felix hänger i. Här i slutet på januari 2013.

Maxi

Maxi kollar ut genom fönstret.

Amaryllisen

Årets amaryllis måste ju slå alla rekord. Köpte den i början av december och den blommade på fint. Sen så var det inte mycket kvar av den, men med lite vatten så sköt den i höjden och kolla nu! Två fina blommor i början på februari. Ser nu också att ytterligare ett skott är på väg… kanske amaryllis våren ut i förorten? (;-)

Felix

Alltså, finns det något finare?

Februari 2013. Hur länge till?

Laddad inför den första delfinalen i melodifestivalen. Hade hela familjen omkring mig och det var så underbart, sen att delfinalen inte var något vidare, det är en helt annan historia…

130203

Sonen och jag gick ut och luftade oss en sväng idag. Lite medikamenter köpte vi i den lokala butiken åt lilltjejen som nu återigen börjar bli krasslig vilket indikerar på att vitamintillskotten måste ökas på.

Ibland känns det som om jag väntar på någonting. Glömmer bort att leva i nuet och ta vara på dagen. Väntan gör mig frustrerad och jag försöker slå bort det. Ibland så lyckas jag i några timmar, men ibland så förgiftar dessa tankar mig.

Hur länge till?