Inte har jag annonserat på blocket tidigare? Det minns jag inte i alla fall… men idag blev det av… kolla annonsen här!

Här kommer samma annons men med fler bilder och några fler ord:

dockhus

Dockhuset som stått orört i många år. Bortskänkes mot avhämtning. En del möbler finns också kvar men det är slitet och i stort behov av renovering.

Lego

En massa lego. Används inte längre…

docksäng

En liten söt docksäng utan dyna.

Har också en mindre pojkcykel (defekt med pyspunka) samt ett hockeyspel där en gubbe inte mår så bra som jag skänker bort. Jag har också en gammal mikrovågsugn från 1993 som jag vill bli av med. Den fungerar alldeles utmärkt men den bara står i ett hörn numera. Det är ju bättre att det används av någon än att det bara står och samlar damm hos mig.

Sen förstås vardagsrumsbordet som jag säljer för en billig penning:

vardagsrumsbord

Intresserad av något? Hör av er via annonsen till mig! Jag skickar inget med posten utan allt hämtas på plats hos mig.