Det finns poster från 1999 som jag har skrivit. De var inte ute länge, men de speglade väldigt mycket av hur jag mådde då. På det privata planet ett aktivt liv, med både plus och minus. I mitt inre ett kaos som alltid.

Bloggade ordentligt först 2001. Var också på ett forum som hette Succé där jag träffade många fina människor. Få av dem är kvar idag.

Idag bloggar jag för egen skull. För min egna digitala dagbok. Kommentarerna är få men besöken bra mycket mer. Ungefär som om alla tittar på apan men ingen säger något. Det är ok. Men jag förstår inte vad folk gör här, som inte tycker om mig?! Jag behöver inga klappar på axeln längre, inga som hurrar och inga som säger en massa saker som de inte menar. Då är nog tystnaden bättre, även om jag normalt sätt avskyr just den.. skäll och gapa på mig, säg att ni hatar mig, men var inte tyst!

Min blogg är mitt andningshål och kommer så att förbli….