Vaknar som vanligt tidigt. Kan inte sova. Nu med oron om Felix. Han är fortfarande borta. Nu har det snart gått två dygn… min förhoppning är att han har gått in till någon granne.

Känner mig arg och vresig. Har skrivit om den frånvarande systern i ett privat inlägg. Kändes bra att få skriva av sig om MIN bild och MIN sanning. Det är dock ord som jag bara vill dela med mig till mina verkliga vänner och inte de gamar som cirkulerar kring min blogg. Gamarna är en realitet, det visar siffrorna och platserna som de kommer ifrån. Schas på er!!

En ensam lördag är att vänta. Mitt liv är erbarmligt utan barnen. Det handlar bara om att hålla ut. Nu i fjorton dagar vilket är väldigt tufft för mig. Mitt liv kretsar kring mina barn. Många anser att jag borde skaffa mig ett eget liv, men jag har ingen kraft för att klara det själv. Så är det. Jag lever när barnen är hos mig och det är liksom det som ger mig livskvalité. Kalla mig curlingpappa eller vad ni vill, men det är väl bättre än att vara precis tvärtom som många är?

Livslusten sjunker drastiskt när jag är själv. Det är en livslång problematik som gör att jag åker ner i det svarta hålet vid ensamhet. Men jag överlever och bara tanken på att de kommer åter får mig att orka vidare.