När jag tog mina lurviga på väg till jobbet så snöade det ymnigt. Satt sedan på bussen och irriterade mig på människor som sitter på yttersätet och så är innersätet tomt. Tror de att de betalat för två platser? Även om det är fullt så vägrar de att flytta in. Sådant kan jag bli så irriterad på!

Det har varit flera riktigt bra dagar på jobbet. Det är varierande och jag tycker det är så roligt att jobba med vår interna webbsida. Jobbet har blivit roligare och mer stimulerande för mig. I det avseendet så har 2013 börjat på allra bästa sätt.

2013-01-10

Min michelinstinna kropp behöver reformeras. Påhejad av Raffe så tog vi oss till Fitness 24 Seven för att reka och se om det är någonting att satsa på. Låga priser, öppet dygnet runt och full täckning av maskiner som jag är intresserad av. Så det finns absolut ingenting att skylla på för mig mera nu. Det är bara att köra!

El glassos

Pannkakshysteri kändes det som idag. Många twittrare och ett par facebookare stod vid spisen och gräddade för glatta livet. Jag själv hade två barn och mig själv att serva och nog tog jag i lite för mycket när hälften åkte in i kylskåpet för att vi inte orkade med. Hallon och glass för den som ville fanns som garnityr.

Ett riktigt filmstim har jag kommit in i. Minst en film om dagen har det blivit den senaste tiden och ikväll är det inget undantag.

Denna rulle ska jag kolla på lite senare enbart för Brad Pitts skull: http://www.imdb.com/title/tt1764234/