Glader med mindre smärta

Att ekonomin blir kärvare i januari är det många som får känna av. För mycket av allt i december kan vara en orsak. För mig är det helt klart på det viset, så samtalet från Swedbank var förlösande så här på kvällskvisten. De vet när de ska höra av sig… (;-)

130101
Jag kom ut! Barmark och mycket mindre snö som synes, men ute var jag!

Målet var ju idag att ta sig ut. Att kunna gå till biblioteket, vila en stund där och sedan dra sig vidare till den lokala butiken. Det gick bra. Visst, flåset var väl inte hundra, men det gick. Sen att jag strulade inne på affären och inte riktigt hade koll på finanserna, det är en helt annan historia. Det blev nästan komiskt tillslut och den kassörskan kommer nog att minnas mig ett tag framöver. Hahaha!

Känner mig så mycket gladare och mer positiv idag. Ett samtal från Tofflan förstärkte den bilden. Är så glad över vår relation och att vi så att säga kommit över pucklarna. Våra beröringspunkter är många, vilket nog också skapat den turbulens som var under delar av 2012 som det samtidigt ger en förståelse som få andra begriper sig på. Hon undrade hur det var med mig och om hon skulle fixa medicin åt mig, men eftersom jag mår så pass bra idag så behövs inte det. Men tanken, den är lika viktig den.

Smärtan är inte alls som den varit tidigare och att befinna sig i något som är i närheten av normaltillstånd allt som oftast är himmelskt. Så glad över detta.

Frida och jag ska kolla på Alien ikväll. Har sett den för väldigt länge sedan och har för mig att den är skitläskig. Vi får väl se om jag krupit under soffan när Sigourney Weaver har det slemmiga monstret framför ögonen. Känner för en riktigt bra skräckrulle i afton.

Avslutar med en bild på vår egen lejonkung, Felix aka Flexus aka Fimpen:

Felix aka Flexus aka Fimpen

Katten med nio liv. Han mår bättre än någonsin!

3 svar till “Glader med mindre smärta”

  1. Kör hårt! Vi såg också alla filmerna för ett par år sen och det var riktigt roligt! 😀 (Jag är ju så jävla nyfiken så jag var nära att be dem fota, men så tänkte jag att jag nog skulle gå över en gräns då… 😮 )

  2. Tofflan: Hahaha, tror inte att ”din” alien är i närheten av dessa slemmiga bestar… huvaligen… och ikväll kör vi fyran. Kram tillbaka!

  3. Oj oj ska ni kolla Alien… Jag skulle ha bett kirurgen fota min så hade fått se nåt riktigt, riktigt läskigt!!!

    Allt gott! Kram!

Kommentarsfunktionen är stängd.