En tidig morgon blev det. Ja, tidig i de cykler jag nu fått. Telefonen ringde aggressivt vid 08.30 och först var jag knappt med i denna värld när jag svarade. Det var min fina dotter som ringde från mitt jobb. Hon jobbar ju extra i receptionen där och kom inte in i telefonväxeldatorn. Då ringer man till sin gamla pappa…

Först blev jag ju vresig och sur. Argument för att jag visst behövde sova mer och att min gikt höll på att ta livet av mig. Fast när jag kände efter så gjorde det inte så ont. Det var faktiskt den bästa giktmorgonen sedan skiten kom till mig. Bara det gjorde att jag mjuknade upp…

Vaknade till, gav henne lösenordet (är man dataansvarig, så är man och då sitter vissa saker kvar i pallet på en) och så småpratade vi lite. Hon kommer till sin gamla pappa på fredag och då blev jag än gladare. Vi avslutade samtalet och jag kände en sådan stolthet över henne. Kände bara att jag var tvungen att SMS:a detta till henne.

Sen fick hon ju upp farsgubben i bra tid idag, för inte kunde jag somna om. Ser också fyra ögon i köket som vädjar om käk. Så det var bara att slå på kaffehurran, göra morgontoaletten och köra på.

Vet ni vad dagens mål är? Jo, att ta mig utanför dörren…(;-) Tala om att ha små mål, men efter den senaste tidens gikthelvete så är det en stor grej för mig. Grabben vill gå till biblioteket så dit ska jag väl orka ta mig. Sen är det en kort bit till butiken, så den korta sträckan ska väl funka om jag får vila lite på bibblan. Handla kvällsmat och sen falla ihop som ett korthus hemma? Haha… vi får väl se.

Det känns bättre idag i alla fall. Det tackar jag för.