I hetaste laget (1959)

Fick sova lite på förmiddagen. Skönt. Både yngsta sonen och dottern håller på att vända på dygnet. De är uppe sent och vaknar sent. Vi går lite om varandra faktiskt, men för en stund sedan så såg jag och yngsta dottern klassikern I hetaste laget från 1959. Det var flera år sedan jag såg den och jag kan bara säga att Marilyn Monroe är helt förtjusande i den filmen.

Det börjar att ta på psyket att bara kunna gå på halvfart. Mitt äventyr igår vid tolvslaget visar mycket väl att min stortåfotled straffar mig mångfalt om jag ens försöker stödja på den. När jag, som igår, gjorde det ett antal gånger ofrivilligt ute med raketerna och blåsten så blev det liksom bara för mycket. Jag har idag bara försökt att ta det lugnt och det får mig att få dåligt samvete gentemot barnen. Men vad ska jag göra då? Nej, psyket bryts ner av detta tillstånd. Må det bli bättre snart.

I morgon måste jag ut och handla dessutom eftersom skåpen skriker efter påfyllning. Får se om jag kan få yngsta dottern att gå iväg en vända till… men förhoppningsvis så har det släppt så pass mycket att jag åtminstone kan få på mig skorna. Resten går ju och smärta går ju över. Ja, ja… det är några timmar dit så än finns det hopp.