Var uppe ett tag igår kväll och kollade film och lite annat med yngsta dottern. Kl 22.00 så tog jag en diklofenak som jag trodde skulle räcka en bit, men icke. Gick och lade mig strax före 02:00 för att vid 02:30 gå upp utan att ha somnat för att ta en Ipren och en halv panodil. Trodde det skulle hjälpa mot värken, men icke.

Diklofenak

Låg och vred mig och var mellan vaken och sovande tillsammans med en molande värk och en känslighet i stortån som var skitjobbig.

Fick tillslut nog vid 04:30 och gick upp. Satt en stund och höll foten i högläge (kändes bättre då) och att ta en ny diklofenak vågade jag inte. Det gjorde jag först vi 07:00 och först vid 08:00 så började det kännas ganska bra. Men inte kunde jag sova då. Gick inte alls. En helvetesnatt blev det för mig…

Så jag var vaken i princip hela natten med värk och denna förbannade giktsjuka. Först vid 09:30 så somnade jag till och vaknade för en liten stund sedan, 11:30.

Den jag tycker mest synd om är sonen just nu. Att ha en sådan skröplig pappa som knappt kan gå under sin ledighet. Nu känns det dock ok och nästa diklofenak kan jag ta vid 13-tiden. För man får bara ta 3 st under ett dygn. Vet inte om det funkar att varva med Ipren och Panodil emellan? Vet dr Tofflan? Visst var det så att din rekommendation var 1 ipren och 2 panodil? Frågan är dock bara om jag vågar ta det emellan om det blir outhärdligt detta?

Tittar ut, det regnar och nu börjar jag se stenplattorna på baksidan. Snön smälter bort i en rasande takt och jag har inte bestämt mig riktigt vad jag tycker om det hela. Att gå ut lockar definitivt inte… vetskapen om att jag måste till affären en gång till innan nyårsafton känns just nu väldigt jobbig för mig.