2012-12-28

En liten blomma på jobbet blir så här vacker när jag tar kort med iPhonen. Imponerad av kameran faktiskt.

När jag satt och titta på den andra delen av dokumentären om Palme igår så slog det mig att hade inte jag en autograf av honom. Någonstans så visste jag att den fanns och kolla, här är den! Det var på Forumtorget i Uppsala som han talade inför valet 1982. Jag höll mig framme och han skrev sitt namn i mitt lilla autografblock.

När jag höll på att leta efter Olof Palmes autograf så hittade jag flera andra autografblock. Ett par var mina men ett par var också min pappas och i den fanns det autografer av artister som idag är döda sedan länge. Det var riktigt roligt att kolla in dem och jag får nästan lust att starta en autografblogg och lägga ut dem alla, en efter en. För det var några riktiga pärlor om du frågar mig… (;-)

Själv så har jag ett block med autografer från ishockeylandslaget från i början av 80-talet. Hur farsan fixade dem vet jag inte riktigt mer än att han hade en fäbless att ringa till kändisar på fyllan. Lite trevligt gav det ju i alla fall. Vet att det finns signerade böcker av Astrid Lindgren bland annat i huset tack vare hans ringande.

2012-12-28

Lugnt på jobbet idag. Dotra satt återigen i växeln. Dagen sniglade sig fram. Men nu är Frida och Ellet hos mig. Härligt! Är dessutom ledig tillsammans med dem ända till den 7 januari! Underbart värre!

Får jag med mig någon av barnen i morgon så blir det en utflykt till Gränby Centrum. Jag har inte varit där på jag vet inte när och det växer ju så det knakar… måste kolla in ju… (;-)