Mellandag på många vis. Jobbade tillsammans med äldsta dottern. Hon vikarierar i receptionen. Vi var kanske fem stycken allt som allt idag. I alla fall vad jag såg.

2012-12-27

Vi lunchade på China River idag, favorithaket för mig när det gäller kinesiskt. De har ju sådana däringa kycklingpinnar doppade i jordnötssås som gör att jag dras till dem gång efter annan. Så gott är det!

Så fräck bild på Madonna från MDNA-turnén. Så det kan ju inte bli annat än skrivbordsbakgrund på datorn. På jobbet så var det lugnt. Jag kunde ägna mig åt sådant som jag aldrig hinner med annars på ett bra vis.

Tyvärr så har lederna hos stortån börjat att trilskas med mig. Båda två! Känns ju inte alls kul och jag minns ju hur det var för nästan tre år sedan. Huvaligen vid bara tanken. Så nu har jag köpt medikamenter direkt och hoppas på att anfallet inte är så långvarigt den här gången.

2012-12-27

Månen är väldigt vacker just nu men det kanske är den som sätter kroppen i svallning på många olika sätt när den visar sig så klar och fin. (;-) Vill bara vråla och be mina leder i fötterna sluta att göra ont!

I morgon så kommer barnen till mig. I 14 dagar! Så efterlängtat och så härligt med lite fart i kåken!