Min stora förebild, hjälte jag nästan allt Madonna gör idag sin sista konsert i MDNA-turnén. Den 89:e och sista konserten går av stapeln i Argentina och staden Cordoba. Lyckost de som är där!

The Queen

MDNA-turnén är en stor succé världen över. Jag har aldrig tvivlat men musikexperterna har ju sedan länge dömt ut henne. Vissa väljer intron som årets låt och ignorerar henne totalt. Patetiskt.

72 ställen helt utsålda och den mest inkomstbringande turnén av dem alla under 2012. MDNA är för oss fans så stort och en monumental succé. Tala om att vara relevant 30 år senare… Madonna knäpper tvivlarna på näsan och visar vart skåpet ska stå. 228 406 miljoner dollar och 1 635 176 besökare är ju ett facit som bara stavas SUCCÉ! Ingen tar det i år, ingen annan artist… smaka på den ni tvivlare!

Mina minnen av min egen upplevelse av MDNA blir starkare och bättre ju längre tiden går. Jag ville ju vara nära och stod upp i timmar för att vänta på The Queen of Pop! Det var så värt allting och jag kunde se henne bra med blotta ögat den här gången. Så värt alltså! Minnena finns alltid kvar inom mig och att så många fler älskar henne känns helt underbart! Vi är många i Madonna Family!

Idag gör hon alltså sin sista konsert! Allt har ett slut, men visst är det vemodigt på något vis. Tack Madonna för att du ger så mycket av dig själv till oss, dina fans! Detta år har varit stort! TACK!

Tack för att du finns och inspirerar mig och får mig att orka vidare.

Madonna MDNA 2