På jobbet så finns dessa fina grisar. Jag gillar dem och tycker det är ett annorlunda och bra inslag bland alla tomtar och bockar…

2012-12-21

…fast vissa bockar gillar jag skarpt. Detta praktexemplar står på var baksida på jobbet. Visst är han fin?


Den finaste gran A någonsin haft!

Idag så har jag rört på fläsket rejält. När jag kom hem från arbetet så snöade det som vanligt (känns som om det snöar hela tiden numera) men jag var så inställd på att jag skulle ta mig hem till henne och barnen med alla klappar. Dividerade en del med mig själv om jag skulle spara stora paketet, men så kände jag att allt eller inget, så jag drog iväg med två pappkassar och ett stort paket som bara kunde tas på armen. Inte under utan i handen och sen ta axeln som stöd.

Fokuserade på annat, tänkte på trevliga saker såsom Madonna och hennes succéturne och vilken själ hon är. Pulsade på i snön och tänkte vidare på The Queen of Pop och hur underskattad hon är bland vissa proffstyckare. Det gjorde mig lite vred och stegen blev allt raskare. När jag sen tänkte på alla som dömer henne utifrån ålder och rykten så var jag hemma. Då kokade jag… både av ilska och av svett… För ni som inte känner till det, så är Madonna för mig perfekt. Min husgud om ni så vill.

2012-12-21

Hur kom Madonna in i denna post? Hmm… hon kommer ju in överallt ju… (;-), ja ja… men jag klarade av det i alla fall och nu ligger klapparna under A ståtliga gran. Så skönt att slippa släpa på det senare.

Att sedan gå hem, handla två tunga kassar med mat och sedan äntligen, vid halv 8 få göra sin egen middag, det var liksom en baggis. Men jag skakade i armarna ett bra tag efter, vältränad som jag är – not!


Tomte hos A.

121221_06

Måste ju medge att det ser lite trollskt ut med all snö. Lite häftigt är det faktiskt. Men efter jul så får det gärna smälta bort fort som sjuttsingen. Om du frågar mig.

Denna bloggpost är kraftigt försenad tack vare The Rolling Stones! Jag skyller ju alltid på andra, men deras konsert på SVT1 ikväll var och är ju bara för bra! När Lady Gaga kom in så var jag helt förtrollad. Bästa TV-ögonblicket i år, om vi exkluderar Madonna förstås… (;-) För mig är de legender, jag gillar dem alltmer… Så nu skriver jag lite, diggar och tittar upp på fenomenbandet och skriver vidare.

Ja, nu är jag klar.