121220

Vet inte riktigt hur det gick till, men nu har jag slagit in alla julklappar som jag hade hemma. Det enda som fattas är lite kompletteringar och det jag och A ska köpa gemensam gällande julmaten.

Det känns väldigt skönt att en stor ångestklump nu är borta. Ja, jag får ångest av detta och nu är jag lite stolt över mig själv att jag tog tag i allt direkt och inte drog på det till sista dagen. Som sagt, är inte helt klar men det är liksom bara någon klapp till jag behöver för att jag ska vara nöjd. Så skönt!

Det var inte lika skönt att åka hem från jobbet idag. Fick redan på jobbet som små minikramper i magen. Hade dock bråttom till bussen så jag ignorerade det helt. På bussen sen, i all trängsel och bland alla konstiga dofter, så började jag må väldigt illa. Så pass illa att jag ett tag trodde jag skulle bli tvungen att kliva av och dra en pizza i snön.

Men då dök citrontipset upp från Tofflan. Ja, jag twittrade för att fokusera på annat och det var ingen dum idé för hon högg direkt. Det akutaste försvann och sen när jag kom av bussen så var det ganska ok. Tala om att hetsa upp sig och tro en massa. Fast det är jobbigt att sitta på en fullpackad buss och känna detta. Då far tankarna iväg ibland. Citroner är inte så dumma ibland…

En arbetsdag kvar innan julen totalt tar över. Känns för mig som tisdag eftersom jag varit borta tre dagar den här veckan. Tror det blir ganska glest på jobbet i morgon och som sagt, jag behöver inte springa i den värsta hetsen i de centrala delarna efter klappar i sista minuten. Det slapp jag även idag också eftersom jag hittade de saker jag behövde ganska direkt. Gud ske lov!