2012-12-06

I morse så snöade det vidare under några timmar. Det är säkert en halvmeter på baksidan nu. Två hantverkare skulle komma tidigt så jag skottade bort en del runt altandörren eftersom den skulle bytas ut. Alla altandörrar ska bytas ut i området eftersom de börjar bli gamla.

A kom på en snabbfika innan vi gick till skolan och kollade på dansuppvisningen. Yngsta sonen var så duktig och modig. Jag skulle aldrig göra något liknande faktiskt. Ett par bilder lägger jag upp på Facebook.

Himlen var fin när jag satt på bussen. Fick en fin bild tycker jag. Vill också ge en eloge till Upplands Lokaltrafik som jag tycker har klarat det sista dygnet bra med stadsbussarna. De var inställda mellan klockan 17:00-05:00 men för övrigt så har det gått, med en del förseningar. Men det tycker jag man får räkna med. Många gnäller hela tiden och verkar inte ha något tålamod alls. Men kommer det en halvmeter snö och blåser det samtidigt ut av helvete, tacka sjuttsingen för att det blir störningar och problem under några timmar!

2012-12-06

Jobbet bjöd idag på en jultallrik. Innan så sjöng den tillfälligt sammansatta stiftskören några sånger.

Jag är så tacksam att få finnas med i ett sammanhang. Känner att julens budskap och de ord som vi fick till oss gick rakt in i mig. Jag vet att jag är dålig på att visa uppskattning över vissa saker ibland, men jag är verkligen glad över att jobba där jag gör.

2012-12-06

Jultallriken var helt perfekt. Lagom mycket och inget överdåd. Lite ovanliga inslag som verkligen piffade upp måltiden. Det var en tallrik av “vilda smaker”:

2012-12-06

Ni ser ju själva? Frågar någon mig så är detta faktiskt den bästa jullunchen på många år.

Eva och jag äter och myser. Äldsta dottern fotade och jobbade under lunchen. Det är så roligt att hon nu jobbar ibland på mitt jobb och sen att få sitta bredvid henne vid den årliga jullunchen var härligt.

121206_08

När jag kom hem så fanns det en ny och fräsch altandörr på plats. Det positiva är att den känns rejäl och kyla sipprar inte in som förr. Det negativa är att det inte finns några persienner i den. Men, man kan inte få allt!

Hantverkarna har varit så försiktiga och städat så fint efter sig. Jag vill ge en stor eloge till killarna från Håkan Eriksson Bygg! Snyggt jobbat!