Det började ju redan i morse, detta helvetesväder. Var inte alls säker på att jag skulle våga ta mig in till jobbet eftersom jag visste att det skulle bli värre ju längre dagen gick. Men jag vågade och bussen gick i vanligt tid och resan tog inget längre. Dagens röta nummer ett!

2012-12-05

Tala om trevlig syn på jobbet. Äldsta dottern jobbade idag extra i receptionen.

Lunchade med dotra och det blev kinesiskt. Ovädret tilltog och så här såg Grimhild ut mitt på dagen.

2012-12-05

Baksidan på jobbet.

Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg som ligger mitt emot oss hade det besvärligt med all snö.

En liten bock på jobbet.

2012-12-05

Mer och mer snö för varje timme som gick.

Kungsgatan i centrala Uppsala såg ut som vilken landsortsväg som helst i detta snöoväder. Detta var vid 16.30-tiden. Jag och äldsta dottern var på väg till bussen.

Bussen gick vid 16.45 och en kvart senare så stängde de ner alla linjer och inga fler turer gick ut mot förorten. Tala om röta! Så tacksam att jag kom hem den här gången! Tack fru Gud!

Nu sitter jag hemma i värmen och ser ut genom fönstret. Tacksamheten slår åter emot mig. Det fortsätter att snöa och jag tycker synd om de som inte hann med de sista bussarna. Jag vet precis hur det är eftersom jag själv råkade ut för det för ett par år sedan. Då fick man känna på hur sårbart saker och ting är och hur vädret styr oss.

Hoppas att vädret och då speciellt vinden har bedarrat inför morgondagen så att plogbilarna kan ta sig ut och göra vägarna framkomliga igen.