Ni ser på lyktan till vänster att det kommit en del snö till förorten. Det är väl bara att svälja och acceptera. Göra det bästa av situationen och skaffa sig broddar. För igår höll jag att slå på rot två gånger!

2012-12-01

Maxi – den lojalaste av de lojala. Vi har en speciell kontakt. Den saken är klar.

Medan gubben kollade dator och TV, så låg Felix och Maxi bredvid.

Tvingade mig ut i kylan (ja, för mig är –6 kallt!) för att handla lite förnödenheter och slogs återigen av att nu är det bara att tugga i sig vintern och att de kommande månaderna ser ut på det här sättet.

Har dock ingen som helst inspiration att jula till det hemma. Stakar och stjärnor står så fint där de står. Lite tvätt och inslagning av paket är vad jag mäktat med idag. För på måndag så har jag en dotter som blir riktigt stor… (;-)

Det känns ganska gott just nu. Bara sådär liksom.