121130_01

Klabbharparn på jobbet kör på gammalt och beprövat sätt att komma ihåg saker. Här finns inga elektroniska kalendrar och sådant som är vanligt idag. Har liksom givit upp att få gamla hundar att sitta och nu bara bejakar jag och accepterar. Nickar lite sådär och säger ok dårå.. (;-)

2012-11-30

Ikväll såg jag Hypnotisörerna tillsammans med dubbel-L:en. Man kan tro att vi var ensamma i lokalen men det kom folk precis innan filmen började och det var ganska fullt. Men det var en liten biograf och om sanningen ska fram så var filmen ok, inte mer (betyg 5 (10). Det var ganska saggigt emellanåt och man märkte att det var Lasse Hallström som var regissör. Han gör dramafilmer och lite djupare grejor bättre om jag säger som så.

2012-11-30

Det var premiär för mig på puben Buddys. Den är irländsk och jag måste säga att det var mer drag där än de pubar vi var på när vi besökte Irland. Jag vet att det har med veckodagar och sådant att göra, men nu var det musik och ett härligt sorl. Det var en riktigt trevlig bekantskap detta och jag återkommer gärna…

Kvällen var helt perfekt. Ett par öl och sedan hemgång. De är fina mina vänner dubbel-L:en och denna kombo av bio och lite pub efteråt var helt perfekt.

Vi kanske ska stråla samman även i morgon. Får se om jag kan slita mig från stakar, stjärnor och julpyssel… (;-)