Felix frodas och mår bra.

Inte går det fort inte, men det går i alla fall. Vet inte riktigt om det beror på att boken, trots att den handlar om Madonna, är ganska ointressant för mig eller om jag helt enkelt inte förmår mer när det handlar om att läsa?

Felix och Maxi i morse. Innan de fick mat…

2012-11-29

Vad säger man? Visste ju att skiten skulle komma tillslut. Vetskapen om att detta nu kan hålla i sig i månader gör ju inte att man mår bättre. Det är bara att bita ihop…

För inte alltför länge sedan så satt här ett par fina röda rosor…

Idag så bjöds det på rotposttårta på jobbet. Vad rotpost är kan du läsa om här, så har vi klarat av den biten direkt.

De två sista servrarna skulle stängas ner. Vi är ju numera med i den gemensamma IT-plattformen (GIP) och några egna server behövs inte på kansliet. Tyvärr så var jag väl inte riktigt vaken när jag skulle göra detta eftersom jag även stängde av vår UPS (reservström kortfattat) vilket resulterade i att all datatrafik in till kansliet ströps. Våra switchar går ju via UPS:en och det tänkte ju inte jag på…

Kallsvettig som sjuttsingen blev jag när jag hörde flera ur personalen från sina rum undra vad det var som hände. Själv så trodde jag ju först att någon av våra gamla servrar fortfarande var kopplat till datatrafiken vilket först resulterade i att jag slog på servrarna igen. Såg då också att UPS:en var svart och då, först då… gick det upp ett stort fett ljus i skallen på mig… vojne, vojne var det ett tag där…

Det slutade med att jag skrattade för mig själv över min fumlighet men även över hur personalen reagerade. För det tog inte lång tid efter detta hände innan folk sökte upp mig på olika sätt. Tala om att vi lever i en datoriserad värld.. det blev lite dråpligt tillslut det hela innan jag fått fart på UPS:en igen… (;-)

Men nu efteråt så kan jag skratta åt det. Fast första minutrarna precis när jag förstod vad som hänt när jag drog ur sladden, de var inte roliga… Gud ske lov så gick det bra och ingen fick några allvarliga fel efter min blunder.