2012-11-16

Idag bjöd min fina dotter mig på lunch.

Vi är båda sushilovers så vi hamnade på Hikari Sushi. Det var gott som sjuttsingen och munnen sjöd av olika smaker.

Att sitta och få prata med äldsta dottern i lugn och ro ger mig mycket. Hon jobbar ju extra på mitt jobb i köket och det går så bra. Jag är så stolt över henne och genom att hon är så duktig så får hon hela tiden nya dagar att jobba. De väljer henne för att hon helt enkelt är så duktig. Så kul! Nu ska hon också nästa vecka prova att sitta i växeln och hon har redan fått utbildning i detta. Det är så roligt att det fungerar så bra för henne.

2012-11-16

När jag hjälpte en arbetskamrat så hittade jag Yoda. Han stod där och kollade in mig och det var helt ok att fota honom.

För övrigt en ganska neutral vecka. Jag kämpar på och ser ljusen istället för det mörka. Fokuserar så gott jag kan på det som inte vill mig illa. Det är tufft ibland och många gånger så gör jag bara saker utan att tänka efter. För att det är enklast så.

Ensamvecka på gång. Känner ingenting inför detta. Tar en dag i taget. Måste ta en dag i taget helt enkelt.