iPhone 5!

Ibland är det en riktig lyx att ha det jobb jag har. För nu är jag med iPhone 5 och jag bara ÄLSKAR den. Förste testare när det kommer nytt är en del av jobbet och nu är det alltså dags att köra iPhone 5.

Prylbögen i mig slår helt enkelt volter och jag bejakar sådant numera. Glädje, nyfikenhet och riktigt roligt har det varit att sitta och pilla med denna skönhet.

Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag ska vara med iPhone och dessutom gilla den skarpt, då hade jag hånskrattat dem i ansiktet! Jag och iPhone?! No, no, no…

Men jag får bocka mig för ledningen på jobbet som beslutade att vi alla skulle ha iPhone, för nu kan jag inte vara utan min lilla vän. Den kan ju allt… ja inte riktigt dårå, men utan den så saknar jag något. Ibland så händer det att jag glömmer den på jobbet och då rusar jag alltid tillbaka. För jag kan inte var utan den…(;-)

Vad är nytt då? Vid en första anblick så är den än mer slimmad och den har blivit mer avlång. 4 tum med pixelmåttet 1136 x 640.

Kameran har en upplösning på 8 megapixlar och den på framsidan har 1,2 megapixlar nu med HD-video. En panoramafunktion kan foga ihop foton till en bild som kan bli hela 28 megapixlar stor. Nu kan man också både filma och ta bilder samtidigt.

Nytt mindre SIM-kort samt mindre sladd för laddning ställer till det lite i början. Att kopiera över det gamla in i det nya hade jag inga som helst problem med. Det gick väldigt smidigt genom iTunes och den säkerhetskopia jag där hade.

Musikspelaren fungerar finfint och det är väl ungefär så långt jag har kommit med att testa den nya skönheten. Men den känns bra. Mycket bra.