Ikväll uppträder Madonna i S:t Paul. The Queen of Pop fortsätter att underhålla oss. Hennes turné har nu pågått i månader och slagit alla rekord. Många vill se Madonna.

Madonna

Ju mer jag tänker på min konsertupplevelse med henne, ju mer saknar jag den. Vill se igen och uppleva henne.

När jag nu ser klipp från andra spelningar senare så förstärks bara den känslan och när jag ser henne hos Ellen så förundras jag över hur klok och vettig hon är. Har alltid värjt mig mot ordet idol, men vad fan ska jag kalla det?

Ibland är jag så knäpp att jag faktiskt tänker att hoppas hoppas jag får gå före henne… för annars så kommer jag att sörja ihjäl mig. Hon är den största gåvan till oss människor på flera plan om du frågar mig.

Det fina är att musiken för alltid kommer att finnas kvar. Oavsett.

Jag hoppas ju att hon aldrig kommer att lägga av. Att hon går sin egen väg och struntar i belackarna som bara vill henne illa och hela tiden ser till ålder och att sådant ska begränsa. Även där är Madonna en föregångare anser jag. Hon struntar fullkomligt i vad kritikerna säger och hon gör som om alltid har gjort, går sin egen väg. För det så högaktar jag henne!

Hon är min största förebild på mer än det musikaliska planet. En stor själ helt enkelt!