Kunde ju inte låta bli att kolla in Så mycket bättre efter invigningen av nationalarenan. Det är ju ett program som jag gillat väldigt mycket de tidigare två säsongerna.

I årets upplaga så är artisterna Maja Ivarsson, Miss Li, Pugh Rogefeldt, Magnus Uggla, Olle Ljungström, Sylvia Vrethammar och Darin.

Upplägget är detsamma som tidigare år. Varje artist har sin egen dag då de ska göra saker som den artisten bestämmer. Det inslaget kändes mer nedtonat i det första programmet bland blommor och hantverk som första programmets huvudperson Pugh Rogefeldt hade bestämt att de skulle syssla med.

Desto mer fokus på musiken och artistens egna ord om karriären vilket jag gillar. Pugh har idag uppnått pensionsålder och han kändes så trygg och klok genom hela programmet. Många tolkningar var fina och jag måste säga att programidén fungerar mycket bra även i år.

För mig var höjdpunkten att i premiärprogrammet få höra Darin sjunga på svenska och göra Pugh:s låt Stockholm” i sitt eget sound. Så bra och så medryckande. Ska bli väldigt spännande att följa hans tolkningar genom programserien, men även vad de andra kommer att göra rent musikaliskt. Så mycket bättre är fortfarande ett av de bästa programmen tycker jag.