Idag var jag på jobbet redan klockan 07:00, vilket betydde att jag var uppe redan vid halv sex. Kunde omöjligt sova och hade en klump i magen. GIP:en på jobbet förstås och allt det som ännu inte fungerade var i skallen på mig.

Kan säga att det känns mycket bättre nu drygt tolv timmar senare. Har fått mina hett efterlängtade behörigheter till diverse system vilket gjort att jag har kunnat jobba på ganska bra idag. Alla kan nu till exempel nå intranätet med de nya inloggningarna och en bra bit på väg har jag även kommit med grupper och samverkansrummen. Så det går framåt nu och kommunikationen fungerar allt bättre tycker jag.

Fast dagens gladaste nyhet som gjort mig tårögd stod lilltjejen för. Hennes SMS om att hon fått en praktikplats på drömstället var som en riktig vitamininjektion. Så glad för hennes skull! En helt underbar nyhet!