Det börjar normaliseras på jobbet nu. Den gemensamma IT-plattformen (GIP) börjar att sättas sig även om jag fortfarande förundras över det ansvarsvakuum som inträdde när det var som intensivast, men även när det gäller saker som skulle ha varit gjorda, både innan och efter önskan från teknikerna som var på plats hos oss.

2012-10-25

I morse så var det minusgrader och där krattning inte förekommer så samlas löven i stora högar  just nu.

Solen är knappt uppe numera. Frosten är synlig och jag biter ihop.

2012-10-25

Funderar mycket på resan som komma ska. Irland om drygt en vecka och ett besök i dess huvudstad. En stor dröm som kommer att gå i uppfyllelse. Ett ljus i mörkret.

Har haft sömnproblem senaste veckan. Sovit mindre än jag behöver och det gör saker med mig, men jag ska inte tynga er med sådant längre. Vandrar vidare på linan och jag går dessa dagar väldigt sakta för att inte ramla.

I morgon kommer sonen. Stortjejen är kvar hos A och lilltjejen ska till sin käresta. Det är ju höstlov som hägrar och snäll som A är så ska hon hjälpa mig en del nästa vecka eftersom jag jobbar. Det kommer att kompenseras, sanna mina ord…