Är nu inne på min fjärde semestervecka och nu börjar det bli riktigt tradigt. Främst för att vädret inte alls är som jag vill att det ska vara. Främst är det värmen som fattas, och det är ju regn varje dag nu. Varje dag alltså och det är inte roligt. Idag så är det dessutom knappt 16 grader och bara grått med regn då och då. När barnen var här så var det två dagar som var ok, resten kalla och regniga. På 14 dagar! Sämsta sommaren hittills!

Tänkte ta mig ut idag, men tappar all lust av vädret. Så idag har jag kollat in två filmer istället och det var ju på ett sätt ett misstag. Två tunga och mörka filmer som inte riktigt är det jag behöver just nu. Någon annanstans i Sverige och Oslo, 31 oktober. Ångest, elände, skuldkänslor, självmord och ännu mer ångest!

caligola

Men jag har hittat två bra artister på Spotify. Ni vet jag måste ha musik varje dag i mitt liv. Klarar mig inte utan musik.

Först gruppen Caligola som har ett sväng och groove som jag går igång på. Härligt att lyssna på!

Sen har jag hittat en kille som heter Erik Emanon som har något speciellt. Har släppt en EP [Spotify] som är riktigt bra. Genuint och snyggt!

I morgon så hoppas vi på sol! Det behövs. Åtminstone så behöver jag sol. Massor av sol för att ha i det inre förrådet till höstsäsongen som står för dörren. Solgudarna, kom igen nu!