Jag älskar Spotify! Det är det bästa som hänt musikledes någonsin! Är så glad att jag hade fel i min profetia för ett tag sedan när jag trodde att tjänsten skulle dö tack vare att de började ta betalt! Jag hade helfel och idag vet jag ju varför!

För 99 spänn i månaden så har jag tillgång till världens musikkatalog. Det är väldigt få låtar som inte finns där som tillhör mitt musikhjärta. Jag får lyssna hur mycket jag vill och det bara ligger där och väntar på mig.

Bon Jovi

Idag så hittade jag de gamla hjältarna Bon Jovi. Jag köpte en platta med dem, Cross Road, som jag idag hittade igen via Spotify av en slump. Det är en helt underbar samlingsplatta med dem och den kom ut första gången redan 1994 och jag bara älskade den då!! 20 miljoner köpare kan inte ha fel! Glädje, gråt och allt bara i en stor samling!

Minnet är kort och artisterna är många, men med Spotify så finns de bara där.. de ligger så fint och väntar på en! Nu var det Bon Jovis tur… Spotify är en fantastisk tjänst och jag hoppas att den lever länge till!

Keep the faith!!