Trädgården är grå

Trädgården är eftersatt. Har inte haft ork helt enkelt de sista året att piffa upp den. Har bara gjort det mest nödvändiga. Idag så kände jag mig tvungen att kratta undan lite höstlöv samt klippa ner ett par växter som jag struntade i förra hösten.

2012-03-17

Min dröm är att ha en prunkande trädgård med många olika sorters blommor. Ett ställe att vilja gå ut till när det är vår och sommar. Så har det inte varit det sista året.

Nya utemöbler står också på önskelistan. Nu känner jag mig så pass energifylld så att i år var det väl sjuttsingen om inte baksidan ska se bättre ut än 2011. Fast det är inte så svårt att bräcka det katastrofåret.

Lördagen blev lugn. Först skulle vi ner på stan och äta, men grabben ångrade sig. Nu blir det en tur i morgon istället. I morgon så ska jag också ha mina 30 minuter. Lutar nog åt slingan.