Så nöjd med mig själv. Visst, jag var tvungen att gå med grabben till födelsedagskalaset, men tempot! När jag gick hem själv och när jag hämtade honom så stövlade jag på som ett ägg med eld i baken! Sammanlagt 100 minuter gående och så sjukt nöjd. Nu har jag lite ont i labbarna, men det är så värt det.

2012-03-16

Trodde ni att ni skulle komma undan Grimhild? Icke, icke… jag har en manisk faiblesse för bygget som ni vet och så här ser det ut idag. Längst ner på hörnet så är det idag en cykelaffär. På andra hörnet ner till vänster så ligger ett sushihak. Har jag sagt att jag kommer att bo där en dag?!

Det här gillar jag. Känns som om jag slungas 35 år tillbaka i tiden när jag ser detta. Ibland fungerar en favorit i repris.

Vretgränd, Uppsala med Slottet långt därborta. Mina kvarter när jag jobbar. En bit bort så ligger en ICA-butik där jag ofta handlar min lunch.


OBS! Bilden är kraftigt fejkad (;-). Fråga mig inte hur många bilder jag tog innan jag blev nöjd!

Så här är det på bussen nu, varje dag, när jag ska hem. Orkar fanimej inte hålla ögonen öppna och det är alltid en kamp för att inte somna. Tvångstwittring brukar vara det enda som hjälper mig att inte somna till ordentligt.

Sjukt nöjd med mig själv idag. Jag vet att man inte får säga det i vissa kretsar, men det skiter jag i. För så känner jag!