Förtroligt samtal idag. Djupt värre om mening med saker och ting. Att förstå andras tankegångar som i mångt och mycket är mina i perioder är ju både tröst och förtvivlan. Vill ju försöka inspirera själv också och inte bara ta emot.

Förmiddag med föräldrasamtal, jobb och pastasallad på burk. Eftermiddag med värdet 120/85 när blodtrycket skulle testas. Finfina värden numera!

Mysig och kelsjuk Felix.

2012-03-15

Vandringar i trappor och gångar kan få en att haja till.

2012-03-15

En hårt reglerad middag. Mojsar till det så gått det går.

Är så glad över vissa saker. Jag håller. Det är en sådan befriande tanke. Jag grejar saker och ting! Agerar och skiter i rädslan. För den är konstruerad och inte verklig.

I morgon fredag och nedräkning på allvar inleds. 10 dagar tills MDNA!
Sonen och äldsta dottern kommer. Yngsta dottern åker iväg till sin käresta. På programmet står födelsedagskalas för grabben och samtidigt så går jag då min långpromenad. Jag älskar att göra två flugor på smällen!

Ta vara på nuet och tänk positivt. Fokusera på det som gör er glada och ge fan i resten. Våga vara lite modigare än ni är rädda så ska ni se att saker och ting vänder!