2012-03-14

I morse så steg jag av vid Uppsala Moské igen. Moskén uppfördes 1995 och jag tror att den då var världens nordligaste. Idag finns det en moské i Tromsö, Norge som nu har den titeln.

Vandringen började längst Vattholmavägen ånyo, men sen svängde jag av så jag hamnade på bron över Råbyleden. Vädret var även idag kanoners och den vita byggnaden ni ser därborta är polishuset som byggdes 2005.

2012-03-14

Förbjudet område för mig just nu. Men en dag, när jag är riktigt nöjd med mig själv och har tappat så många kilon att jag anser mig värd ett besök på China River, då ska jag in… När jag kom till jobbet så stod klockan på 27 minuter igen… men det är bra.. jag är nöjd!

Tänk att mat kan vara så vackert!

Dagens sushiomgång inhandlades på Ichiban sushibar. Normalt så äter jag på plats men det var så trångt där att jag inte fick plats med min jättelekamen. Så lunchen åt jag på jobbet och det var så gott och käket fick högt betyg av mig. I morgon så skall jag testa det ställe som fått högst betyg av alla på Sushikartan i Uppsala. Jag skulle fanimej kunna leva enbart på sushi.

Sushi drar ju inte så många kalorier heller, vilket bara är ett plus. Det gjorde att jag ikväll kunde äta olika sorters sill med några potatisar, 2 ägg, 3 hårda smörgåsar, ett glas mjölk och den stora aptithöjaren gräddfil till middag. Det var också så gott och jag toppade med en massa blandsallad. Nu känner jag mig riktigt mätt och kanske är detta melodin… sushi på dagen och sill på kvällen? (;-)

2012-03-14

På bussen hem så tog jag denna bild vid järnvägsbommarna ut mot förorten. Fint!

Intensiv dag på jobbet. Långt möte. Frustrerad eftersom jag hade saker som personer väntade på. Men det gick bra tillslut. I morgon börjar jag senare på grund av ett föräldramöte på förmiddagen. Livet är ganska ok just nu.