120313_01

Du som kan ditt Uppsala vet ju att Tempohuset har funnits länge och att dess arkitektur är väldigt speciell. Faktiskt så firade huset 50 år förra året. Nu har det snackas om att glasa in och bygga om, men känner jag politikerna rätt (och då främst miljöpartisterna) så händer det väl ingenting förrän jag gått i pension!

Scribo berättar lite om Tempohusets historia här! En del tycker det är Uppsalas fulaste hus. Så långt vill jag inte sträcka mig, men nog ser det lite sjabbigt ut numera. Bygg om och glasa in skiten!

2012-03-13

Jag passerade Tempohuset på väg till denna fina bakgård någonstans i stan… skulle träffa en inspiratör och faktiskt en person som får mig att växa som människa.

Det är en fröjd att gå i de centrala delarna nu. De fejar och gör rent och fint. Tar bort allt grus och trottoarerna är lena som jag vet inte vad. Kanske är de lite väl tidigt ute för inte har väl vintern lagt av för denna säsong? Även om jag själv hoppas det så känns det väl optimistisk av renhållarna. Men det är skönt att se det rena och fina, i alla fall ett tag.

2012-03-13

Baksidan vid mitt jobb. Är så fascinerad av att det nu är så nedklippt och rent. Jag vet ju hur det brukar se ut på sommaren, man kommer knappt fram på gångvägen av all grön växtlighet. Kommer jag ihåg så ska jag ta en bild i sommar, så får ni se vad jag menar.