Viljan är större än allt nu. Så jag klev av vid Moskén ånyo men gick nu en annan väg mot jobbet.

Idag gick jag Vattholmavägen fram och såg alla de nya huskroppar som “ploppat” upp sedan jag sist var i detta område.

2012-03-12

Över vägen rakt fram så stod det en MacDonalds inte alltför länge sedan. Nu är det höghus i massor…

Torngatan med Råbyvägen framför. Jag tycker husen är fina.

Uppsala Konsert & Kongress passerade jag också. Musikens hus i folkmun.

2012-03-12

En inte lika flådig ingång, men här är en av ingångarna till Katalin i Uppsala.

Resecentrum och den stora statyn gick jag också förbi. Det är inte bara fläsket som får sitt utan även jag får se Uppsala igen. För det är så att vissa delar av stan ser jag inte så ofta och det märks nu när jag börjat vandra. Jag fick ihop 27 minuter idag och då går jag i rask takt.. helt ok. Det är kul samtidigt som kroppen får sig en omgång.

Jobbet idag har varit ganska påfrestande. Frustrerad över saker som funkade fint i fredags, men idag helt plötsligt så funkar ingenting. En användare fick akuta dataproblem precis när jag hade tänkt att gå hem, så det blev en timme till, men inte fixade jag problemet. Så i morgon så finns det en hel del att bita i…

120312_07

Sushi är bra mat för mig nu. Jag testade ett nytt ställe idag som heter Hikari Sushi. Varken bu eller bä, utan helt ok. Gillade “brädan” som maten kom in på. De bjöd också på en sallad som var så stark att jag lämnade det mesta. Tvi vale! Jag ska testa varenda sushiställe i stan nu. Det finns faktiskt några stycken att smaka av.

Det är tufft med maten nu. Jag är ständigt hungrig och då att mötas av ICA-reklamen hemmavid är ju ett test. Men jag tänker INTE utnyttja gåvan. Istället så har jag köpt clementiner och ett gäng kiwi till kvällen. För tillslut så kommer detta sug att släppa, det vet jag… men det tar sin lilla tid. En stor portion vilja är allt som behövs.