26 minuter till jobbet i morse. Helt ok, men jag vill nog upp i en 30 minutare… har gett mig den på att göra detta varannan dag…

Slog på stort och gick av vid Uppsala Moské. Passerade Kapellgärdet där det byggs som aldrig förr. När jag var liten pojke så var det bara en stor åker…

2012-03-08

Passerade bron över Råbyvägen. Blåsigt och lite kallt, men jag travade på i ett furiskt tempo.

På tal om tempo, så är det full fart på jobbet. Det går i ett men det trivs jag med. Många nya datorer hittar till glada medarbetare. Datorer byts ut var 3-4 år beroende på konditionen. En del sliter faktiskt mer på sina burkar än andra.

Jag äter mer nu än förut, helt klart. Men jag äter rätt! Ikväll var jag tvungen att toppa med lite nötter och en redig klick potatissallad för att komma i närheten av mitt kaloritak. Sen får jag energi också av detta. Flera flugor blir på smällen samtidigt alltså och det är ju bara för underbart!

I morgon ska barnen till sin mor, förutom yngsta dottern som stannar kvar en dag extra. Vi ska gå på bio och mysa. Filmen är prisad som vi ska se och det blir spännande. Ber ofta och länge om att jag ska få må så här nu mer permanent. Hittills så jobbar jag stenhårt för det själv genom de knep jag har. Varje dag är en seger.