120304
Uppsala Moské
Vaken vid halv sex och hade ett helsike att ligga en stund till. Dessutom så var jag klarvaken vid halv tre och passade då på att få ut allt jag hade inom mig.

Börjar tro att mitt sömnbehov minskat kraftigt sedan ett par veckor tillbaka. Visst, jag kan vara trött och så men inte alls som förr, då jag somnade direkt när jag la ner skallen. Det enda ställen som det verkar funka på är när jag sitter på bussen. Då är det ett helvete att hålla sig vaken. Kanske skulle jag sätta mig på en buss och bara åka dårå… (;-) Bilden tog jag när tröttheten höll på att sänka mig helt. Blev ganska fin tycker jag från bussfönstret.

Fast jag känner ingen panik gällande sömnen eftersom jag ändå funkar så bra på dagarna. Har en sådan energi att det nästan ryker om mig. (;-) Det måste ju vara att måendet gör att jag helt enkelt inte behöver så mycket sömn som jag behövde tidigare.

Idag så jobbade jag 4 timmar. En dator som jag lovat vara klar till i morgon klockan 9 fixades till. Jag är inte på jobbet förrän efter halv 10 i morgon eftersom jag ska på föräldrarsamtal tidigt. Det var helt ok och jag kunde lyssna på musik bautahögt.

Yngsta sonen har en polare här och nu är de ute och leker. Jag lyssnar på oldies och tar det lugnt.