2012-03-03

Idag körde jag äntligen “Slingan” igen. Det är mitt eget påhittade namn för en runda runt stora delar av förorten som det var meningen att jag skulle gå regelbundet. Idag testade jag den och traskade på ganska fort och tog tid. Ungefär 45 minuters promenad blir det, vilket är perfekt för mig. Lördagar är given som traskardag. Sen ska jag ha en till… två i veckan är bra att börja med.

29 februari inleddes mitt fläskförminskningsprojekt i samarbete med Viktklubben. Målmedveten och helt på det klara med att det nu bara handlar om disciplin, egenarbete och ett jävlar anamma för att om ca ett år vara nere i den vikt som jag hade 1985 då jag muckade från det militära. Jag ser det framför mig och kommer inte att ge mig den här gången. Jag ska dit!

Ser ni det jag såg? En liten fin naturupplevelse på kuppen när jag var ute och skakade bilringar.

2012-03-03

Återigen ett fantastiskt väder. Inspirationen och energin kan ju inte annat än bli på topp.

Äldsta dottern har tagit hand om hemmet. Vi har en deal hon och jag och nu har hon städat så fint att man knappt törs röra sig i rummen. Städa är väl inte något jag gillar och att då ingå muntligt avtal som innebär att städar hon två ggr i månaden så betalar hon ingenting till mig. Det är en bra deal för oss båda tycker jag.

2012-03-03

En riktig myspåse har vi i huset. Maxi ställer nästan alltid upp på goserier.

Lördag innebär melodifestival i dessa tider. Andra chansen utan någon egenfavorit, men det kan bli kul ändå att titta på.