De säger att de värnar miljön och den så kallade balansen i vår natur. Därför så MÅSTE de bara skjuta av djur för just den anledningen. Att idag läsa om att en jägare skjutit en lodjur på 12 kilo gör mig illamående. 12 kilo? Var det överhuvudtaget ett vuxet djur? Kan ett sådant litet djur skada de rådjur som de säger sig värna (men som de också skjuter gladeligen för att då skydda balansen gällande andra djur) om?


När jag ser den här bilden så känner jag bara förakt.

Jag gillar inte jägare. De är människor som gillar att döda. Det är min bestämda uppfattning. För deras argumentation om att det är naturupplevelsen främst som de vill åt, är bara snicksnack. För vill de bara komma ut i naturen och njuta av den så behöver de inte ta geväret med sig. Det går så bra så.

Ingen kan heller inbilla mig att jakt idag är nödvändig, mer än för jägarnas eget vidriga nöjes skull. Låt naturen sköta sig själv såsom den alltid har gjort innan den blodtörstiga människan kom in i bilden. Det är människan som själv har skapat det som de kallar obalansen i naturen och det är bara ett unket argument för att få döda djur.

Men jag vet att en dag så får även de stå till svars för vad de gör. Jägare har ett sätt att argumentera som jag aldrig riktigt förstått och att då få läsa om att de nu tagit livet av ett litet lodjur på 12 kilo får mig att vilja vomera. Fegt värre!

Skäms!