2012-03-02

Tidig morgon igen. Mycket energi även idag. Så pass att jag gick av tre hållplatser innan jag egentligen ska gå av. En rask promenad som nådde 20 minuter när jag passerat Fyrisån och de centrala delarna av Uppsala. Jag vill upp i 30 minuter och kommer att gå av ytterligare en hållplats tidigare nästa gång. Detta blir en aktivitet som jag kommer att ägna mig åt två gånger i veckan. Till att börja med.

Social värre på jobbet. Måendet är väldigt bra och jag känner mig stark.

IMG_1568

Det var lite häftigt att ikväll konstatera att jag fick äta så här mycket nötter ikväll. 2,5 dl kunde jag mäta upp utan att passera den kalorigräns som jag har. Och att det skulle bli så här mycket, det trodde jag inte. Viktklubben. det är grejor det… (;-)

Nu ska jag göra fredag och bara göra det jag vill. Vågar knappt yppa orden, men jag mår så bra på alla fronter just nu att det är helt makalöst. Samtalade med min terapeut idag och han ger mig någonting som jag inte riktigt vet vad det är. Ibland undrar jag om han hypnotiserar mig..haha