Undrar jag om tuppen var vaken när jag slog upp mina ögon? Klockan var en bit före sex och jag kunde omöjligt somna om. Så jag tog en dusch och fixade i ordning mig och satt i matsalen strax för sju.

Kökspersonalen började redan klockan sex eftersom de har mycket gäster just nu. De är beundransvärda tycker jag och gör så god mat. Min frukost blev lite för kraftig men det var så gott att jag bara var tvungen. Men jag har reglerat det senare under dagen så att jag inte gick över det kaloriintag som jag nu får ha varje dag. Viktklubben, ni vet!? (;-)

Härlig yoghurt med blandning av nötter och en massa mojs. Två smörgåsar med skinka och ost samt fina grönsaker. Ett ägg med lite kaviar och ett glas juice. Avslutade med två muggar kaffe!

2012-03-01

En fantastisk takmålning från 40-talet i huvudbyggnaden.

Molnslöjor längst bergen som var häftiga att titta på.

2012-03-01

Dessa fantastiska änglaflickor blev inte mina. Hade inte råd eftersom de kostade en del, men jag tog ytterligare en fin bild på dem. Jag gillar dem skarpt, men ekonomin prioriterar inte det estetiska för ögat just nu.

120301_uvik05

Nyckel till Undersviks kyrka, dit jag gick och satte mig en stund. Tände ljus och filmade lite också. Som finns på min YouTube-sida och är för dig som gillar kyrkor.

Klockstapeln syns fint mot den blåa himlen.

2012-03-01

Vy från predikstolen.

Två ljus tände jag och tänkte på de som gått före. Min mamma var väldigt närvarande under mitt besök i kyrkan.

2012-03-01

Kyrkor gör mig lugn. Det finns en frid därinne och Undersviks kyrka var inget undantag. Det finns så mycket energier från olika sinnesstämningar kvar. Dop, bröllop och begravningar blandar allt i en salig blandning. Sen att kyrkan var helt tom var för mig bara ett plus. Jag kunde i lugn och ro tänka mina egna tankar utan att bli störd av någon annan. Suveränt!

När jag tåget igår så tänkte jag stilla för mig själv att klarar jag av att fixa en del av alla saker som skulle fixas så skulle jag vara nöjd. Det blev bättre än så. Jag fixade allt som de hade problem med och det känns väldigt bra att jag klarade av det. 100% uppe i Undersvik är ju bara en succé.

Mycket trevlig personal. Jag kände mig väldigt välkommen och det betyder mycket. Förhoppningsvis så tar det inte flera år till nästa gång. Är ganska säker på att det inte kommer att ta mer än ett par veckor om jag får bestämma. Två nya datorer är nämligen beställda och att konfigurera och testa dem på plats är absolut det optimala. Frågan är ju bara vad chefen säger… ? (;-)

Hälsingland och Undersvik visade sig verkligen från sin bästa sida när jag var där.

2012-03-01

Huvudbyggnaden. Jag filmade också lite om att våren är på väg.

Stationshuset eller boden eller vad det nu kallas för i Vallsta. Var ju bara tvungen att ta en bild på jättebygget.

Som vanligt så svischade tiden bara förbi. Så fort livet går. Det gäller att agera NU och inte sen. Det är många jag vill tacka för att jag kom iväg och när jag väl gjorde det så var det väldigt bra och lyckat.

Två fina dagar ur flera aspekter. TACK du som tackas ska, levande eller död.